danco island

Det frosne kontinents højdepunkter

Fold galleri ud full arrow
Luk
 • Destination Antarktis
 • Rejsetype Explorer
 • Afrejse fra Buenos Aires
 • Varighed 13 dage
 • Pris pr. person fra 42.045 DKK
Tilføj til favoritter

Det frosne kontinents højdepunkter

Tag med og oplev fugleliv på et helt nyt niveau! På denne rejse tager vi dig med til Antarktis, hvor vi udforsker dyrelivet og især pingvingerne på nært hold. Pingviner bor i kolonier på helt op til 180.000 individer, og det er en kæmpe oplevelse at komme helt tæt på dem. Alene lyden er uforglemmelig (og det er lugten også...)

Rejsen foregår ombord på komfortable MS Midnatsol, men hver gang vi får muligheden for det, sætter vi vores landgangsbåde og medbragte kajakker i vandet, overnatter i telt på land og udforsker til fods. Således kommer du helt tæt på det sidste og mest uberørte sted på jorden, Antarktis.

Brug lidt tid på at tage på opdagelse i den livlige by Buenos Aires, inden du flyver til Ushuaia for at gå om bord på MS Midnatssol. Din Explorer-rejse begynder, når vi sætter kurs gennem den smukke Beaglekanal og derefter Drake Strædet på vej mod Antarktis. På turen kan du opleve forelæsninger, vandreture, kajakture og gribe chancen for at tilbringe en nat på land i telt.

Dette kontinent er en endeløs, hvid vildmark, og det er et meget flot syn. I løbet af de seks dage vi skal være her, får vi virkelig set dette storslåede sted. Vi kommer til at se massive, lodrette klipper, der går lige ned i havet og isbjerge fra de store gletsjere, der glinser i mange smukke farver.

Rejsen fra den antarktiske halvø til sydspidsen af Argentina tager ca. to dage. På denne del af rejsen kan du slappe af, nyde livet om bord og fordøje alle de storslåede indtryk, du har fået i Antarktis. Vi har fortsat forelæsninger om bord og tager et tilbageblik på det, vi har oplevet. Når vi lægger til kaj i verdens sydligste by, Ushuaia, er rejsen forbi.

Skib

MS Midnatsol (sæson 2019-2020)
MS Fridtjof Nansen (sæson 2020-2021)

BEMÆRK
Ture i 2019 og februar-marts 2020 er på 13 dage. Her er der ophold i Antarktis på dagene 5-10 (MS Midnatsol)
Ture fra november 2020 og fremover er på 12 dage. På disse ture er opholdet i selve Antarktis forkortet med en dag, så opholdet i Antarktis går fra dag 5 til dag 9 (MS Fridtjof Nansen)

Det frosne kontinents højdepunkter

Rejseprogram

Programmet på denne rejse til den antarktiske halvø er tilrettelagt med en blanding af forelæsninger, mulighed for vandreture, kajakture og endda en enkelt nat på land i telt. Når vejr- og isforhold tillader det, vil skibets polarcirkelbåde bringe jer i land. Her kommer du til at se unikke seværdigheder, og du kommer i nærkontakt med dyr og steder af historisk interesse.

 • Dag 1 Buenos Aires, Argentina

  Din rejse begynder med en nat på hotel i Buenos Aires. Efter check in vil det være muligt at deltage på en organiseret sightseeing i byen, og aftenen er til egen rådighed, så du kan nyde og udforske "Sydamerikas Paris" på egen hånd.

  image
  info Ekspeditionen starter med en dag i Buenos Aires i Argentina - tangoens hjemland.
 • Dag 2 Buenos Aires/Ushuaia

  Vi flyver i dag til provinsen Tierra del Fuego og verdens sydligste by, Ushuaia. Flyet forlader Buenos Aires om morgenen, og du får nogle timer til rådighed i Ushuaia. Flyveturen tager ca. 4 timer.

  Vore lokale repræsentanter vil møde dig i lufthavnen i Ushuaia. Der er transport til kaj, inklusive rundvisning i Ushuaia eller mulighed for at komme med på en valgfri udflugt til Tierra del Fuego Nationalpark. Hvis der bliver tid til det, får du chancen for at udforske Ushuaia på egen hånd før ombordstigning kl. 16.00.

  Efter at du er kommet om bord, holdes der et velkomstmøde, hvor kaptajnen præsenterer officererne og ekspeditionsteamet. De fremlægger programmet for dagen. Der afholdes en obligatorisk sikkerhedsøvelse for alle passagerer før afgang.

  Om aftenen sætter vi kursen mod den naturskønne Beaglekanalen i retning af Drake Strædet og Antarktis og vi starter rejsen med en velkomstmiddag.

  image
  info Forude venter de mest fantastiske naturoplevelser.
 • Dag 3-4 Drakestrædet

  Drakestrædet er stedet, hvor Atlanterhavet og Stillehavet møder Sydishavet og skaber Den antarktiske konvergens. I løbet af turen kan du deltage i vore forelæsninger om bord for at lære mere om Antarktis' underværker.

  Den antarktiske konvergens er der, hvor det varme vand fra nord møder det koldere, tættere, mindre saltholdige vand fra syd. Når det koldere vand synker, opstår der en sammenblanding, som bringer næringsstoffer til overfladen og gør, at området er specielt rigt på marimt liv.

  Imens vi holder udkig efter den fantastiske vandrealbatros og andre søfugle, fortsætter vor foredragsserie, som fokuserer på historien, miljøet og dyrelivet i Antarktis. Serien omfatter også en grundig introduktion til retningslinjerne for besøgende i Antarktis fra Antarktistraktaten og International Association of Antarctica Tour Operators (IAATO). Antarktistraktaten regulerer alle aktiviteter i Antarktis og har skabt et kontinent præget af fred og videnskab. Hurtigruten er forpligtet til at imødekomme og overholde alle reguleringer i Antarktistraktaten og IAATO for at sikre, at det sårbare miljø ikke forstyrres.

  Vi vil have kurs mod Antarktis-halvøen og Syd-Shetlandsøerne som vi håber på ankomme til om eftermiddagen på tredjedagen.

  image
  info Udover at spejde efter søfugle, vil der om bord være en foredragsserie som fokuserer på historien, miljøet og dyrelivet i Antarktis.
 • Dag 5-10 Antarktis - mange landgange

  Kontinentet er en endeløs, hvid vildmark fuld af fantastiske naturindtryk. Vi lærer om de store opdagelsesrejsendes historie, når vi rejser i deres fodspor og ser landskabet sådan, som de så det – uændret, afsidesliggende og respektindgydende.

  Indtil nu har fotomuligheder været fantastiske, men Antarktis er noget helt specielt. Gå  i land og udforsk Antarktis smukke natur og kom tæt på pingviner og sæler. Du føler dig som en rigtig opdagelsesrejsende fra det øjeblik, du sætter fod på de endeløse vidder af sne og is. Fra dækket er mulighederne for at se hvaler store. Nyd nærkontakten med dyreliv og gletsjere og gamle hvalfangststationer.

  En af de sydlige Shetlandsøers seværdigheder er Deception Island. Når skibet sejler ind i vulkanøens naturhavn, ser du den forladte hvalfangststation Hektor og en forladt britisk base. Half Moon Island er en ø med noget af Antarktis smukkeste natur. Yankee Harbour har en koloni af æselpingviner med 4000 ynglende par. På Cuverville Island lever en anden af de største kolonier af æselpingviner. Neko Harbour ligger vidunderligt i den inderste del af Andvord-bugten. Paradise Harbour fik sit navn af hvalfangerne i forrige århundrede – du vil hurtigt se hvorfor. Wilhelmina Bay har en fantastisk natur og mange pukkelhvaler i december.

  Der er masser af aktiviteter på skibet og i land, så du kan opleve Antarktis på den bedste måde. En dag kan du gå på kysten for at se pingviner og høre den knitrende støj af gletsjere. Dernæst kan du mærke salt og vind, når vi sejler mellem havisen på udkig efter leopardsæler, der tager en lur isen. Tredje dag har du mulighed for en kajaktur eller en længere vandretur. Om bord er der mange aktiviteter. Skibets fotograf demonstrerer f.eks. det grundlæggende i ekspeditions-fotografering.

  Du kan deltage i sammenkomster, hvor ekspeditionsholdet fortæller om dagens aktiviteter, holder oplæg, og ekspeditionslederen præsenterer næste dags program. Sammenkomsterne giver god mulighed for at dele minder og oplevelser med de andre ekspeditionsmedlemmer. De yngre af deltagerne kan deltage i programmet for Unge Opdagelsesrejsende, som er en videnskabelig introduktion til biologi, historie, dyreliv. Børnene lærer også noget om navigation med foredrag, ekskursioner og besøg i forskningscentret.

  Sikkerhed er altid førsteprioritet, og den endelige rejserute bestemmes af kaptajnen i løbet af rejsen. Den endelige rejserute præsenteres på daglige orienteringsmøder.

  image
  info Hvis du tror, du har set alt, vil Antarktis få dig til at skifte mening!
 • Dag 11-12 Drakestrædet

  Med stævnen mod nord og uforglemmelige indtryk og oplevelser i sjælen, inviteres du til at få en endnu dybere forståelse af Antarktis.

  I løbet af rejsen opsummerer vi temaerne: Antarktis og Syd-Ishavet. Rejsen fra Antarktis-halvøen til Ushuaia er på ca. 950 kilometer og tager ca. 40 timers sejlads i godt vejr. Under rejsen nord på vil vi fortsætte med forelæsninger og opsummere oplevelserne fra Antarktis.

  image
  info Med dig hjem i bagagen har du sikkert en del af disse i kameraet.
 • Dag 13 Ushuaia/Buenos Aires

  Vi ankommer til den argentinske bye Ushuaia om morgenen. Her slutter vores rejse. Hvis der bliver tid til det, gør vi et stop i centrum af byen på vej til lufthavnen og så flyver vi tilbage til Buenos Aires.

  Vær opmærksom på

  • Planlagte landgange vil afhænge af vejr- og isforhold
  • Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute
  • Nogle udflugtsaktiviteter og ture med Polarcirkelbåd vil kun blive solgt ombord
  • Udlejning af støvler ombord
  • Suiter som enkeltkahyt kun på forespørgsel
  • Vi anbefaler rejse- og afbestillingsforsikring
    
  image
  info Vil du have det hele med, så husk en kikkert!

Datoer & pris

Afrejse Overnatning Garanteret afrejse Pris pr. person Status
10-11-2019 Dobbeltkahyt Polar Outside På forespørgsel Fra 50.896 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
10-11-2019 Dobbeltkahyt Arctic Superior På forespørgsel Fra 53.358 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
10-11-2019 Dobbeltkahyt Expedition Suite På forespørgsel Fra 80.067 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
21-11-2019 Dobbeltkahyt Polar Outside På forespørgsel Fra 49.562 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
21-11-2019 Dobbeltkahyt Arctic Superior På forespørgsel Fra 56.070 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
21-11-2019 Dobbeltkahyt Expedition Suite På forespørgsel Fra 77.761 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
02-12-2019 Dobbeltkahyt Polar Inside På forespørgsel Fra 52.434 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
02-12-2019 Dobbeltkahyt Polar Outside På forespørgsel Fra 55.311 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
02-12-2019 Dobbeltkahyt Arctic Superior På forespørgsel Fra 61.577 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
02-12-2019 Dobbeltkahyt Expedition Suite På forespørgsel Fra 80.836 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
10-02-2020 Dobbeltkahyt Polar Inside På forespørgsel Fra 43.707 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
10-02-2020 Dobbeltkahyt Polar Outside På forespørgsel Fra 48.169 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
10-02-2020 Dobbeltkahyt Arctic Superior På forespørgsel Fra 53.472 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
10-02-2020 Dobbeltkahyt Expedition Suite På forespørgsel Fra 71.611 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
21-02-2020 Dobbeltkahyt Polar Inside På forespørgsel Fra 42.045 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
21-02-2020 Dobbeltkahyt Polar Outside På forespørgsel Fra 44.227 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
21-02-2020 Dobbeltkahyt Arctic Superior På forespørgsel Fra 49.836 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
21-02-2020 Dobbeltkahyt Expedition Suite På forespørgsel Fra 65.419 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
03-03-2020 Dobbeltkahyt Polar Inside På forespørgsel Fra 42.045 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
03-03-2020 Dobbeltkahyt Polar Outside På forespørgsel Fra 46.079 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
03-03-2020 Dobbeltkahyt Arctic Superior På forespørgsel Fra 49.836 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
03-03-2020 Dobbeltkahyt Expedition Suite På forespørgsel Fra 65.419 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
07-11-2020 Dobbeltkahyt Stor udvendig kahyt På forespørgsel Fra 52.867 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
07-11-2020 Dobbeltkahyt High Deck kahyt med balkon På forespørgsel Fra 60.161 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
07-11-2020 Dobbeltkahyt Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 70.018 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
17-11-2020 Dobbeltkahyt Standard udvendig kahyt uden balkon På forespørgsel Fra 54.475 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
17-11-2020 Dobbeltkahyt Mellemdæk udvendig kahyt med balkon På forespørgsel Fra 60.161 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
17-11-2020 Dobbeltkahyt Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 70.018 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
17-11-2020 Dobbeltkahyt Corner Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 77.980 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
27-11-2020 Dobbeltkahyt Standard udvendig kahyt uden balkon På forespørgsel Fra 51.775 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
27-11-2020 Dobbeltkahyt Mellemdæk udvendig kahyt med balkon På forespørgsel Fra 60.161 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
27-11-2020 Dobbeltkahyt Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 70.018 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
27-11-2020 Dobbeltkahyt Corner Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 90.869 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
07-12-2020 Dobbeltkahyt Corner Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 90.869 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
07-12-2020 Dobbeltkahyt Standard udvendig kahyt uden balkon På forespørgsel Fra 54.475 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
07-12-2020 Dobbeltkahyt Mellemdæk udvendig kahyt med balkon På forespørgsel Fra 60.161 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
07-12-2020 Dobbeltkahyt Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 70.018 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
17-12-2020 Dobbeltkahyt Standard udvendig kahyt uden balkon På forespørgsel Fra 54.475 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
17-12-2020 Dobbeltkahyt Mellemdæk udvendig kahyt med balkon På forespørgsel Fra 60.161 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
17-12-2020 Dobbeltkahyt Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 70.018 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
17-12-2020 Dobbeltkahyt Corner Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 77.980 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
27-12-2020 Dobbeltkahyt Standard udvendig kahyt uden balkon På forespørgsel Fra 53.839 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
27-12-2020 Dobbeltkahyt Mellemdæk udvendig kahyt med balkon På forespørgsel Fra 64.048 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
27-12-2020 Dobbeltkahyt Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 74.664 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
27-12-2020 Dobbeltkahyt Corner Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 83.239 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
16-01-2021 Dobbeltkahyt Standard udvendig kahyt uden balkon På forespørgsel Fra 50.573 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
16-01-2021 Dobbeltkahyt Mellemdæk udvendig kahyt med balkon På forespørgsel Fra 64.048 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
16-01-2021 Dobbeltkahyt Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 74.664 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
16-01-2021 Dobbeltkahyt Corner Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 97.123 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
15-02-2021 Dobbeltkahyt Standard udvendig kahyt uden balkon På forespørgsel Fra 71.195 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
15-02-2021 Dobbeltkahyt Mellemdæk udvendig kahyt med balkon På forespørgsel Fra 85.421 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
15-02-2021 Dobbeltkahyt Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 100.216 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
15-02-2021 Dobbeltkahyt Corner Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 112.165 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
02-03-2021 Dobbeltkahyt Standard udvendig kahyt uden balkon På forespørgsel Fra 66.643 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
02-03-2021 Dobbeltkahyt Mellemdæk udvendig kahyt med balkon På forespørgsel Fra 85.421 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
02-03-2021 Dobbeltkahyt Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 100.216 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
02-03-2021 Dobbeltkahyt Corner Suite med privat balkon På forespørgsel Fra 112.165 DKK På forespørgsel Bestil rejsen
Læs mere om overnatning
Info Ovenstående priser gælder pr. person i dobbeltkahyt eller dobbeltsuite.
BESTIL TIDLIGT – FÅ BEDST MULIG PRIS! Hurtigruten har fleksibel prissætning. Dermed ændrer priserne sig løbende afhængig af efterspørgsel og ledig kapacitet. Priserne er fra-priser baseret på den trykte prisliste. Kontakt os, så finder vi den rigtige kahyt til dine ønsker og bedst mulig pris. Jo før du bestiller, jo flere valgmuligheder har du med hensyn til kahyt og pris.

Inkluderet i rejsen

Inkluderet

 • fly
  Fly og transport

  Fly Buenos Aires - Ushuaia
  Transport mellem MS Midnatsol og Ushuaia lufthavn t/r
  Fly Ushuaia - Buenos Aires
  Landgange i Polarcirkelbåde

 • overnatning
  Overnatning

  1 nat på hotel i Buenos Aires inkl. morgenmad
  12 nætter på M/S Midnatsol
  Suiterne har en række inkluderede tillægstjenester.

  Læs mere om overnatning
 • måltider
  Forplejning

  Alle måltider ombord
  Kaffe og te ombord inkluderet

 • andet
  Andet

  Erfarent ekspeditionsteam som holder faglige foredrag, samt deltager på landstigningerne og aktiviteter ombord.
  Vind- og vandafvisende jakke.
  Skatter og afgifter

Ikke inkluderet

Rejseforsikringer
Fly København - Buenos Aires t/r

Fly- og hotelpakke København-Buenos Aires
Enkeltværelse: DKK 15.837 per person
Dobbeltværelse: DKK 14.928 per person
I ankomstpakken indgår fly fra København på økonomiklasse og transfer fra lufthavn til hotel i Buenos Aires.
I afrejsepakken indgår transfer fra lufthavn til hotel i Buenos Aires, overnatning m. frokost, transfer til lufthavn og fly hjem til København på økonomiklasse.
Alle skatter og afgifter

 

Praktisk information

Vær opmærksom på:
Planlagte landgange vil afhænge af vejr- og isforhold .
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute.
Nogle udflugtsaktiviteter og ture med Polarcirkelbåd vil kun blive solgt ombord.
Udlejning af støvler ombord.
Suiter som enkeltkahyt kun på forespørgsel.
Vi anbefaler rejse- og afbestillingsforsikring.

Teknisk arrangør: Hurtigruten

Bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere
Denne rejse er desværre ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere. Greenland Travels sværhedsgrader på udflugterne er udarbejdet ift. Rejsende, der ikke er bevægelseshæmmede. På den rejsendes anmodning står vi naturligvis til gerne rådighed med oplysninger om rejsens egnethed under hensyn til den rejsendes behov. Bemærk, at hvis du som bevægelseshæmmet vælger denne rejse på baggrund af en samtale med Greenland Travel, er det på eget ansvar, da vi ikke har medicinsk kompetence til rådgivning.

 • Kontakt din rejsespecialist

  Ellen Schmidt

  Ellen har rejst i Grønland i over 15 år fra syd til nord og prøvet det hele: hundeslæde, vandring og kajak. Ellen er desuden en af vores eksperter på krydstogter i arktiske egne

 • Pakkeliste til din rejse

  Den rette påklædning er vigtig for en god rejse. Brug vores vejledende pakkeliste, når du pakker kufferten. Og tøv ikke med at spørge os om gode råd.