Velkommen til Grønlands Rejsebureau

Velkommen til Grønlands Rejsebureau

Velkommen til Grønlands Rejsebureau

Med mere end 30 ansatte på vores kontorer i Danmark og Grønland – og et 60 mand stort professionelt rejselederteam – tør vi godt kalde os eksperter i Grønland, Island, Færøerne. Vi har alle på forskellig måde en grønlandsk baggrund og ydermere en tilknytning til enten Island eller Færøerne. Derfor ved vi hvad vi taler om.

Vi har arrangeret rejser til Grønland, Island og Færøerne siden 1984 og altid ud fra den samme filosofi om høj kvalitet i afviklingen og planlægningen, personlig service og engagement. Vores erfaring og kendskab til vores destinationer betyder, at vi kan rådgive og vejlede dig, så du får de helt rigtige oplevelser, der passer til dig. Og altid med respekt for naturens mægtige kræfter og en kultur, der har eksisteret i generationer.

En del af Air Greenland Group

Grønlands Rejsebureau er en del af Air Greenland group. Air Greenland Group består, udover Air Greenland, af Hotel Arctic i Ilulissat samt udflugtsarrangøren World of Greenland i Ilulissat, som også ejer og driver Glacier Lodge Eqi. 

Dette sikrer dig en professionel, sikker og omkostningsbevidst transport og ophold i Grønland. Vi kan håndtere alle aspekter af din rejse – fra transport til og fra lufthavne og booking af dit hotel til planlægning af dine udflugter.

Her finder du os

Grønlands Rejsebureaus hovedkontor ligger kun et stenkast fra den Nordatlantiske Brygge på Christianshavn i København. Det hyggelige havnemiljø i de omkringliggende kanaler, historiens vingesus fra Den Grønlandske Handelsplads og duften af 'hav' giver inspiration til vores daglige arbejde med produktion og salg af rejser til Nordatlanten og den øvrige verden.

Du finder også Grønlands Rejsebureau i Aalborg (primært erhvervsrejser) og i Grønland i henholdsvis Nuuk, Ilulissat, Sisimiut og Qaqortoq.

IATA

Grønlands Rejsebureau er medlem af IATA (International Air Transport Association). Som certificeret IATA agent, skal bureauet efterleve finansielle krav med hensyn til soliditet, solvens og likviditet ud over strenge krav til uddannelse af vores personale. Medlemskabet betyder, at Grønlands Rejsebureau har tilladelse til at udstede billetter til de fleste flyselskaber i verden.

Danmarks Rejsebureauforening

Vi er naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureauforening (DRF). for at blive medlem af Danmarks Rejsebureauforening skal vi opfylde en række kriterier for professionel kunne og økonomi. Det er således et kvalitetsstempel for dig som forbruger at vide, at dit rejsebureau er medlem af DRF. Som medlem har vi blandt andet tegnet en obligatorisk udvidet ansvarforsikring, som sikrer, at du som forbruger får en tilkendt erstatningssum udbetalt, hvis du har pådraget dig en skade, som arrangøren/bureauet er ansvarlig for. Medlemskab af DRF betyder yderligere, at vi er forpligtet til at opfylde kendelser fra Pakkerejse-Ankenævnet, hvis det skulle ske, at vi ikke har kunnet nå til enighed med dig om en klage. Vi bestræber os naturligvis på, at dette ikke sker.

Kvalitetsrejser

Grønlands Rejsebureau står for kvalitetsrejser, og det er blandt andet en af årsagerne til, at vi gør meget ud af vores rejselederteam og uddannelse af personale. Køb af rejse er en tillidssag og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at sørge for, at du kan være sikker på en god rejse. Vi følger løbende op på vores samarbejdsaftaler og holder os up-to-date med overnatningsstandarder og udviklingen af produkter, så vi altid kan give dig den bedste rådgivning. I udviklingen af produkter lytter vi til tilbagemeldinger fra tidligere kunder, vores rejseleder og foretager testrejser.

Bureauet har mere 25 års erfaring i salg af rejser til Grønland, og samlet set har vores medarbejdere på kontoret i København boet eller rejst 454 år i Grønland. Tæller vi så vores tre kontorer i Grønland og også hele vores guidekorps med, skal vi nok nå op på omkring de 1000 år og vi kan med sindsro sige, at og der findes ikke den by, bygd eller det fåreholdersted, hvor mindst én af os har været!

Masser af muligheder

Grønlands Rejsebureau tilbyder alt indenfor skræddersyede rejser og pakkerejser. Derudover har vi en bred vifte af grupperejser, konferencer og læser- og foreningsrejser. Fælles for dem alle er, at vi vil skabe en unik rejseoplevelse og give dig en rejse for livet med hjem i bagagen!

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.