Grønlands Rejsebureau hjælper dig med skræddersyede rejser

Grønlands Rejsebureau hjælper dig med skræddersyede rejser

Skræddersyede ferierejser

Hvis du har specielle ønsker til din rejse, som gør, at du ikke kan vælge en færdigpakket rejse, så kan du vælge at få din rejse skræddersyet af vores rejsespecialister. Når du får din rejse skræddersyet af et rejsebureau, er du dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. 

Den skræddersyede pakkerejse vil altid blive dyrere end en færdigpakket rejse, men den vil da også være skræddersyet til dine unikke ønsker. Til gengæld kan du selv påvirke prisen ved f.eks. at vælge alternativ indkvartering eller ændre længden af rejsen - og du kan bestille alle udflugter hjemmefra. 

Vores rejsespecialister har indgående kendskab til Grønland, og den viden kommer dig til gode, hvad enten det drejer sig om transport, hoteller, hundeslæder eller kajakker – og vi er altid opdateret på de aktuelle forhold i Grønland. 

Grønland har en yderst speciel infrastruktur. Ingen byer er forbundet med veje, og samtidig er landet næsten ufatteligt stort. Det stiller store krav til planlægningen. Vi har erfaringen og kompetencen til at sikre dig en gnidningsfri tur. 

Kontakt vores specialist i skræddersyede rejser

Lars Thorning, Rejsekonsulent

Lars har boet i Grønland i 15 år, hvor han var chef for vores lokale afdeling i Ilulissat. Lars har arbejdet med Grønland i 30 år og er vores ubestridte specialist i skræddersyede rejser til Grønland.

E-mail: lth@greenland-travel.dk

Jeg har boet i Grønland i store dele af mit voksne liv og mine børn er grønlændere, så Grønland er for mig ikke kun mit arbejde, men også mit liv.