Grønlands Rejsebureau er en del af Air Greenland Group

Grønlands Rejsebureau er en del af Air Greenland Group

En del af Air Greenland Group

Grønlands Rejsebureau er en del af Air Greenland group. Air Greenland Group består, udover Air Greenland, af Hotel Arctic i Ilulissat og World of Greenland i Ilulissat. 

Dette sikrer dig en professionel, sikker og omkostningsbevidst transport og ophold i Grønland. Vi kan håndtere alle aspekter af din rejse – fra transport til og fra lufthavne og booking af dit hotel til planlægning af dine udflugter.

Grønlands Rejsebureau har afdelinger i København, Aalborg, Sisimiut, Ilulissat og Nuuk. På grund af tidsforskellen mellem Danmark og Grønland er det især en fordel for dig, at vi har lokale samarbejdspartnere og afdelinger.

Air Greenland

Grønlands nationale luftfartsselskab ”Grønlandsfly” blev etableret i 1960. Selskabet skiftede i 2002 navn til Air Greenland og har i løbet af 50 år gennemlevet en rivende udvikling. Fra vandfly til jetfly, fra helikopterservice til ruteflyvning med fastvingede fly. Dengang som nu varetager Air Greenland beflyvningen i et arktisk luftrum, der byder på helt særlige udfordringer.

Hotel Arctic A/S

4-stjernet hotel med 5-stjernede konferencefaciliteter i Ilulissat i Diskobugten, 400 km nord for Polarcirklen. 90 værelser, heraf 22 i superior klassen, 21 i superior plus klassen samt ni suiter. To konferencesale, to møderum, restaurant, brasserie og bar. Hotellet har de seneste år dannet ramme om store internationale konferencer; EU-topmøder og møder for amerikanske senatorer og kongresmedlemmer samt internationale koncerner.

World of Greenland

World of Grenland er et partnerskab mellem Grønlands Rejsebureau A/S og Ilulissat Travel A/S. Basen ligger i Ilulissat i Diskobugen og tilbyder udflugter med skib og helikopter og vandreture for byens besøgende. Derudover servicerer selskabet krydstogtskibe og driver Ilulissat Vandrehjem, Glacierlodge Eqi og Ilimanaq Lodge.

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.

POPULÆRE REJSER TIL GRØNLAND