Praktisk information og gode råd fra Grønlands Rejsebureau

Praktisk information og gode råd fra Grønlands Rejsebureau

Nyttig information til din rejse

Her på siden finder du en række nyttige dokumenter, som du kan printe ud og bruge som forberedelse til din rejse og mens du er afsted. Mangler du noget information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Praktisk information om rejsemål

En spændende rejse venter forude, og vi ønsker, at du kommer godt fra start. I disse foldere finder du en masse praktiske informationer om dit rejsemål, gode råd og vigtige ting, du skal vide før din rejse.

Rejseinformation om Grønland

Rejseinformation om Island

Rejseguider

Download en eller flere af vores rejseguider og tag med på din ferie eller brug den til at blive inspireret. Få gode tips til oplevelser og find ud af, hvad du i ikke bør gå glip af.

Du kan downloade rejseguiderne her

Pakkelister

Herunder finder du de fleste af vores pakkelister. Pakkelisten bliver også fremsendt til dig per mail og du finder altid pakkelisten på den side, hvor du har bestilt din rejse - hvis du har købt en af vores pakkerejser, som kan købes online. 

Pakkelister Grønland

Pakkeliste sommer, Grønland

Pakkeliste efterår, Grønland

Pakkeliste vinter, Grønland

Pakkeliste til rejser med flere dages hundeslædeture

Pakkeliste til trekkingture

Pakkelister øvrige destinationer

Pakkeliste Island, sommer

Pakkeliste Svalbard

Pakkeliste Antarktis

Vandrekort

Du kan købe vandrekort lokalt eller i Nordisk Korthandel. Herunder kan du downloade et kort med de mest populære vandreruter ved Ilulissat Isfjord. 

Download kort over vandreruter ved Ilulissat her

Rejsebetingelser

Vi anbefaler og forventer, at du læser vores rejsebestemmelser - så ved du, hvad der gælder før, under og efter din rejse.

Rejsebetingelser

Ellen Schmidt, Salgschef, Leisure

Ellen har rejst i Grønland i over 15 år fra syd til nord og prøvet det hele: hundeslæde, vandring og kajak. Ellen er desuden en af vores eksperter på krydstogter i arktiske egne

E-mail: es@greenland-travel.dk

Jeg har rejst i Grønland på alle årstider som hver har sin egen charme. Jeg bliver aldrig træt af er den intense følelse af at føle sig lille i den enorme natur.

Karin Jensen, Produktchef

Karin har arbejdet med rejser til Grønland, Island og Færøerne i over 30 år. Karin er ansvarlig for grupper, både ferie- , studie- og erhvervsgrupper. Karin er kendt for hendes gode rådgivning og grundige rejseforslag - og altid med smil.

E-mail: kj@greenland-travel.dk

Jeg har rejst i Grønland, Island og på Færøerne hele mit voksne liv og selvom meget har ændret sig, så er destinationerne fortsat nogle af de mest unikke i verden.

Tom Nørregaard Jensen, Rejsekonsulent

Tom startede som guide i Grønland og har et indgående kendskab til den praktiske afvikling af vores rejser. Du kan også møde Tom på nogle af vores rejser, når han er rejseleder i både Grønland og Island.

E-mail: tnj@greenland-travel.dk

Jeg holder mig opdateret ved at være rejseleder på vores rejser til Island og Grønland. Især holder jeg meget af at guide vores rejser for børn.

Lars Thorning, Rejsekonsulent

Lars har boet i Grønland i 15 år, hvor han var chef for vores lokale afdeling i Ilulissat. Lars har arbejdet med Grønland i 30 år og er vores ubestridte specialist i skræddersyede rejser til Grønland.

E-mail: lth@greenland-travel.dk

Jeg har boet i Grønland i store dele af mit voksne liv og mine børn er grønlændere, så Grønland er for mig ikke kun mit arbejde, men også mit liv.

Michael Kolbe, Rejsekonsulent

Michael har over 20 års erfaring i rejsebranchen. Michael holder i trådene når det gælder produktion og afvikling af rejser. Så det kan meget vel være Michael, der har booket dit hotel og dine udflugter på din rejse.

E-mail: mko@greenland-travel.dk

Jeg havde mit livs oplevelse, da jeg prøvede at overnatte en enkelt nat i telt på Indlandsisen ved Kangerlussuaq i Grønland.

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.