Medarbejdere hos Grønlands Rejsebureau

Kendetegnet ved Grønland er de store kontraster, der binder det store land sammen. Disse kontraster vil du også opleve hos Grønlands Rejsebureau. Vi er en stor gruppe af grønlændere og danskere med stor erfaring og kendskab til Grønland og de arktiske egne og alle har vi en ting til fælles: Kærligheden til og interessen for Grønland og de arktiske egne.

Vi er aldrig længere væk end et opkald på telefon eller en mail og vi bestræber os på at svare på alle henvendelser indenfor 24 timer.

Vores rejsespecialister i ferierejser

Maria Hammer, Rejsekonsulent

Maria har været både vandrehjemsbestyrer og hotelbestyrer i Ilulissat i Grønland. Nu er Maria ansat i vores afdeling for produktion og afvikling af rejser.

E-mail: mha@greenland-travel.dk

Jeg har haft nogle af mine bedste naturoplevelser i Grønland. Der er ikke mange steder i verden, hvor naturen venter på en lige uden for hoveddøren.

Lisbeth Andersen, Rejsekonsulent

Lisbeth har de sidste 17 år haft fornøjelsen at sælge Grønland til udenlandske turister - og glæden ved at vise hele verden dette unikke sted.

E-mail: lfa@greenland-travel.dk

Jeg elsker den stilhed, der er, når jer sidder ved Sermermiut og kigger ud over isfjorden – her er der virkelig plads til at tænke gode tanker.

Helena Martens Bjørneboe, Rejsekonsulent

Helena har mange års erfaring fra luftfartsbranchen og har i rejsebranchen arbejdet med Island, Grønland og håndtering af krydstogter ved Grønland.

E-mail: hmb@greenland-travel.dk

Mine største oplevelser er kajaksejlads i Ilulissat, hvor jeg så springende pukkelhvaler, og vandreturen til gletsjeren ved Eqi. Der opstår ro fra det øjeblik, man sætter sine fødder i Grønland. Jeg ville ønske, at alle får chancen for at opleve dette unikke sted.

Peter Simonsen, Produktchef

Peter har boet i Grønland og haft sit eget udflugtsfirma i Ilulissat. Peter har rejst landet tyndt. Du kan altid få rådgivning i valg af rejse og svar på spørgsmål om stort og småt af Peter.

E-mail: ps@greenland-travel.dk

Jeg er passioneret slædekører og vandrer og har i de senere år rejst med små børn i Grønland.

Ellen Schmidt, Salgschef, Leisure

Ellen har rejst i Grønland i over 15 år fra syd til nord og prøvet det hele: hundeslæde, vandring og kajak. Ellen er desuden en af vores eksperter på krydstogter i arktiske egne

E-mail: es@greenland-travel.dk

Jeg har rejst i Grønland på alle årstider som hver har sin egen charme. Jeg bliver aldrig træt af er den intense følelse af at føle sig lille i den enorme natur.

Karin Jensen, Produktchef

Karin har arbejdet med rejser til Grønland, Island og Færøerne i over 30 år. Karin er ansvarlig for grupper, både ferie- , studie- og erhvervsgrupper. Karin er kendt for hendes gode rådgivning og grundige rejseforslag - og altid med smil.

E-mail: kj@greenland-travel.dk

Jeg har rejst i Grønland, Island og på Færøerne hele mit voksne liv og selvom meget har ændret sig, så er destinationerne fortsat nogle af de mest unikke i verden.

Ulf Klüppel, Key Account Manager

Ulf har boet 20 år af sit voksne liv i Grønland. Hovedparten af årene har han arbejdet med turisme i Ilulissat, og som passioneret hundeslædekører kender han området som sin egen bukselomme.

E-mail: ukl@greenland-travel.dk

Jeg burde egentlig advare alle mod at rejse til fantastiske Grønland. Man bliver afhængig af det, men heldigvis på den gode måde.

Tom Nørregaard Jensen, Rejsekonsulent

Tom startede som guide i Grønland og har et indgående kendskab til den praktiske afvikling af vores rejser. Du kan også møde Tom på nogle af vores rejser, når han er rejseleder i både Grønland og Island.

E-mail: tnj@greenland-travel.dk

Jeg holder mig opdateret ved at være rejseleder på vores rejser til Island og Grønland. Især holder jeg meget af at guide vores rejser for børn.

Lars Thorning, Rejsekonsulent

Lars har boet i Grønland i 15 år, hvor han var chef for vores lokale afdeling i Ilulissat. Lars har arbejdet med Grønland i 30 år og er vores ubestridte specialist i skræddersyede rejser til Grønland.

E-mail: lth@greenland-travel.dk

Jeg har boet i Grønland i store dele af mit voksne liv og mine børn er grønlændere, så Grønland er for mig ikke kun mit arbejde, men også mit liv.

Michael Kolbe, Rejsekonsulent

Michael har over 20 års erfaring i rejsebranchen. Michael holder i trådene når det gælder produktion og afvikling af rejser. Så det kan meget vel være Michael, der har booket dit hotel og dine udflugter på din rejse.

E-mail: mko@greenland-travel.dk

Jeg havde mit livs oplevelse, da jeg prøvede at overnatte en enkelt nat i telt på Indlandsisen ved Kangerlussuaq i Grønland.

Vores salgsafdeling for flybilletter, hotel & erhvervsrejser

Helle Bach, Salgschef, Erhverv

Helle har boet 8 år i Nuuk. Udover at være salgschef for Erhverv i Danmark, er Helle også en del af salgsteamet i København og Aalborg. Mange af vores erhvervskunder nyder således godt af Helles mangeårige erfaring og gode humør.

E-mail: hb@greenland-travel.dk

Jeg holder meget af den direkte kontakt til vores kunder og jeg betragter Grønland som mit andet hjem og har en stor kærlighed til landet og mange af de mennesker, der bor der.

Ida Louise Hastrup, Rejsekonsulent

Ida har arbejdet i rejsebranchen en i mange år og tabte sit hjerte til Grønland for år tilbage og hun har boet i Nuuk.

E-mail: ilh@greenland-travel.dk

Jeg sætter stor pris på den gode dialog med mine kunder - både de faste og de nye. Grønland har for altid en plads i mit hjerte efter mange gode år, hvor jeg var bosat i Nuuk.

Erling Heilmann, Rejsekonsulent

Erling er vores ekspert i at udstede billetter til vores rejsende og taler flydende grønlandsk. Erling er født og opvokset i Nuuk, og har også boet i Ilulissat.

E-mail: erh@greenland-travel.dk

Jeg er ofte i Grønland, da min familie bor der. Jeg holder meget af at tale med vores grønlandsktalende kunder i telefonen - på grønlandsk naturligvis.

Gitte Tabo, Billetkontor

Gitte har erfaring fra både erhvervs -og internet rejsebureauer. I Grønlands Rejsebureau sidder Gitte i billetkontoret, hvor hun tager sig af udstedelse af alle former for dokumenter.

E-mail: gta@greenland-travel.dk

Jeg var været så heldig at opleve Grønland i børnehøjde med mine sønner og det er en oplevelse, jeg varmt kan anbefale til alle forældre.

Vores marketingafdeling

Flemming Deleuran, Marketingchef

Flemming er ansvarlig for bureauets markedsføring. Dette dækker alt fra hjemmesider, e-handel og al øvrig digital og offline kommunikation, inklusive digital brugervenlighed, design af digitale løsninger, brand-guidelines, materialer og trykte medier.

E-mail: fde@greenland-travel.dk

Jeg faldt pladask for Grønland for mange år siden på en slæderejse fra Kangerlussuaq til Sisimiut.

Vores økonomiafdeling

Christian Christensen, Intern forretningsudvikling

Christian har ansvar for forbedring af vores IT-systemer og indsigt i vores datagrundlag. Christians baggrund er økonomistyring, bl.a. som tidligere regnskabschef hos vores moderselskab Air Greenland.

E-mail: cch@greenland-travel.dk

En uges vandretur med børn i Sydgrønland var en fantastisk oplevelse. Tasiusaq ved Sermelikfjorden er enestående. Efter en uge i fjeldet føltes charmerende Igaliku som en storbyferie.

Anastasia Riepina, Økonomielev

Anastasia har en økonomisk uddannelsesbaggrund fra Ukraine, og hun har også valgt at starte sin karriere i Danmark inden for økonomi. Gennem sin læringsproces supplerer Anastasia vores økonomimedarbejdere med både debet og kredit.

E-mail: ari@greenland-travel.dk

Jeg var heldig at besøge Grønland sammen med mine kollegaer. Det er et gæstfrit land med fantastiske landskaber og en unik natur.

Ida Løvbo, Regnskabsassistent

Ida holder styr på både kreditorer og debitorer og sørger for, at alt bliver betalt til tiden. Har du spørgsmål til en faktura eller et kontoudtog, så vil det med stor sandsynlighed være Ida, du får svar fra.

E-mail: ilo@greenland-travel.dk

En af de store fordele ved mit arbejde er, at jeg får lov til at besøge mine kollegaer og kunder i Grønland. Jeg faldt pladask for Nuuk med den gamle og nye bydel.

Bettina Petersen, Økonomichef

Bettina har mange års erfaring med økonomistyring og hun sørger for, at der er fuldstændig styr på vores økonomi og processer og at alle opgaver er løst til tiden.

E-mail: bpe@greenland-travel.dk

Jeg holder meget af mit arbejde og muligheden for at opleve verdens smukkeste land. Mine favoritter er Nuuk, Kangerlussuaq og Ilulissat i Grønland.

Lene Jartved, Regnskabsassistent

Lene har arbejdet i økonomifunktioner i forskellige brancher i hele sin karriere. Lene er en del af teamet i økonomiafdelingen og arbejder både med kreditorer og debitorer.

E-mail: lbj@greenland-travel.dk

”Jeg er ny i rejsebranchen og glæder mig rigtig meget til at komme op til Nuuk og møde mine kolleger og opleve den grønlandske natur og kultur.”

Vores direktion

Peter Bastrup, Administrende direktør

Peter har arbejdet med Grønland i mange år og startede faktisk som guide i Grønland. Siden har Peter været ansat i Visit Greenland og efterfølgende hos Grønlands Rejsebureau som salgsdirektør og nu administrerende direktør.

E-mail: pb@greenland-travel.dk

Jeg har rejst i mange dele af Grønland og er meget begejstret for Sydgrønland, men med årene er favoritstedet blevet Glacier Lodge Eqi i Diskobugten.

HR

Tina Delin Mogensen, HR-chef

Tina er vores HR-chef og underviser også koncernens ansatte i Salg & Service og Safety Always/Just Culture indenfor luftfart. Tina er endvidere en af vores mest berejste medarbejdere både i Grønland og resten af verden.

E-mail: tm@greenland-travel.dk

Jeg har set stort set hele Grønland. I de senere par år har jeg oplevet landet til fods og løbet Polar Circle Marathon ind til Indlandsisen. Det kan jeg varmt anbefale.