Grønlands Rejsebureau har god kreditværdighed

Grønlands Rejsebureau har god kreditværdighed

Grønlands Rejsebureau har god kreditværdighed. 

Grønlands Rejsebureau har god kreditværdighed. Det betyder høj sikkerhed for både kunder og leverandører. Denne rating tildeles en virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. 
 

Grønlands Rejsebureau er en del af Air Greenland koncernen og vi har således et robust grundlag for at levere ydelser og leve op til vores forpligtelser. Du kan derfor trygt handle med Grønlands Rejsebureau. Vi er naturligvis også medlem af Rejsegarantifonden, Danmarks Rejsebureau Forening og er tillige IATA certificeret.

En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve. Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som tager hensyn til en lang række forhold. Det er blandt andet grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.


Værd at vide om vores rating

Ratingen udtrykker sandsynligheden for, at en virksomhed påfører dens leverandører betalingsproblemer. Sandsynligheden vises gennem en bogstavkode, hvor AAA er den bedste, mens C er den dårligste.

Nedenstående banner opdateres dagligt af vores eksterne partner og er således objektiv.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.