ms fram in ice

Oplev Antarktis ombord på skønne ekspeditionsskibe

Fold galleri ud full arrow

Ekspeditionsskibene på Antarktis

Med Hurtigruten kan man vælge mellem en række ekspeditions-sejladser med MS Fram eller MS Midnatssol på Antarktis. Den primære forskel på de to skibe er størrelsen og antallet af passagerer.

MS Fram tager kun 200 passagerer, mens MS Midnatssol tager op til 500 passagerer. MS Fram kan lægge til flere steder på Antarktis og vi anbefaler derfor MS Fram til dig, der vil opleve mest muligt af Antarktis. MS Midnatsol er et godt valg for dig, der gerne vil se mere af områderne udenfor Antarktis, såsom Patagonien og Chile.

MS Fram i Antarktis
Foto: Hurtigruten

 

 

MS Fram - et moderne ekspeditionsskib

 

 

Ønsker du mere komfort og et større skib, så er MS Fram med det forpligtende navn det rigtige valg. Skibet sejler fra pol til pol og sejler således både i Antarktis og Arktis. MS Fram er et moderne ekspeditionsskib. Det originale skib Fram var det mest berømte fartøj i sin tid. Fram havde tre ekspeditioner, som var helt enestående. MS Fram viderefører arven fra den originale Fram, og brugen af avanceret teknologi gør skibet ekstra godt egnet til ekspeditioner i polområderne.

MS Fram er det rigtige skib for dig, der vil opleve mest muligt af Antarktis. Skibet tager kun 200 passagerer med, når det sejler i Antarktis, selvom der er plads til flere. Det betyder, at skibet kan lægge til og du kan komme i land flere steder end de større skibe kan.

 

Se alle rejser med MS Fram

MS Fram i Antarktis
Foto: Hurtigruten

 

 

MS Midnatssol - eventyr, videnskab og innovation

 

 

MS Midnatsol bruger Punta Arenas, som udgangspunkt for sine ekspeditioner. Dermed kan du opleve og udforske de chilenske fjorde, besøge Kap Horn og se alle højdepunkterne i Antarktis. Det omfattende program, der tilbydes ombord, passer til alle aldersgrupper, og de kundskabsrige eksperter har forskellige specialfelter og ved lige præcis, hvordan de kan begejstre dig med deres viden.

Se alle rejser til Antarktis

Få rejseguide til Antarktis

Få vores introduktion til Antarktis og læs om stederne, landgange, dyrelivet, rejseruter og praktisk information og inspiration.

image description

Du vil fremover få tilsendt spændende rejseinspiration på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig.

 

POPULÆRE REJSER TIL GRØNLAND

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.