jav fra oven

Oplev det skønne
efterår i Grønland

Fold galleri ud full arrow

Efterår i Grønland

Efteråret i Grønland er lidt længere end foråret, men egentlig ikke meget. Dagene begynder igen at blive kortere og temperaturerne falder. Som i resten af verden er efterårets farver noget helt specielt. Røde, gule, brune og grønne farver bliver de dominerende farver i landskabet, når man ser bort fra fjordenes mørkeblå vand. Om morgenen kan du opleve rimfrostens smukke krystaller på buskene, og det føles endda som om, der er en særlig sprødhed i luften. 

Rensdyr i Grønland
Foto: Peter Christensen - Visit Greenland

Om sommeren har grønlænderne været ude og fange deres ørreder og laks, og om efteråret skal de nu fylde resten af fryseren op. Jagtsæsonen sætter ind, og folk strømmer ud på rensdyr og moskusoksejagt – og der er mere end rigeligt af de store dyr. 

Det er også nu, blåbær og sortebær modnes, og ude i fjeldene kan man se masser af numser stikke lige op i vejret, når folk står foroverbøjet for at plukke bærrene, der gror tæt på jorden. Så tager man hjem og laver marmelade eller syltetøj, men der er heller ikke noget som at spise friske sortebær med mælk på. 

Guide til Grønland

Få denne rejseguide, hvor vi præsenterer dig for de populære muligheder i Grønland og for nogle brugbare praktiske tips til at vælge en rejse til Grønland.

image description

Du vil fremover få tilsendt spændende rejseinspiration på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig.

 

POPULÆRE REJSER TIL GRØNLAND

Prøv vores Tripfinder og find din drømmerejse til Grønland

Vælg hvad du vil opleve og få rejseforslag

Prøv Trip Finder

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.