Lad Grønlands Rejsebureau klare grupperejsen

Lad Grønlands Rejsebureau klare grupperejsen

Grupperejser, konferencer, familier, foreninger, lejrskoler, seminarer o.lign.

Vi har mange års erfaring med at lave rejsearrangementer, der er tilpasset større og mindre grupper. Det gælder skole- og ungdomsgrupper, familiegrupper såvel som møder, incentives, konferencer og seminarer.


Vores rejsemål byder på store oplevelser, så lad os hjælpe dig med at sammensætte en drømmerejse eller en konference, som deltagerne med sikkerhed ikke glemmer.

I samarbejde med vores mange samarbejdspartnere i ind- og udland kan vi sikre, at din gruppe får lige præcis den oplevelse, som passer til jer - og ofte kan vi foreslå oplevelser, som I ikke selv havde tænkt på.


Kontakt os i gruppeafdelingen

Ellen Schmidt, Salgschef, Leisure

Ellen har rejst i Grønland i over 15 år fra syd til nord og prøvet det hele: hundeslæde, vandring og kajak. Ellen er desuden en af vores eksperter på krydstogter i arktiske egne

E-mail: es@greenland-travel.dk

Jeg har rejst i Grønland på alle årstider som hver har sin egen charme. Jeg bliver aldrig træt af er den intense følelse af at føle sig lille i den enorme natur.

Karin Jensen, Produktchef

Karin har arbejdet med rejser til Grønland, Island og Færøerne i over 30 år. Karin er ansvarlig for grupper, både ferie- , studie- og erhvervsgrupper. Karin er kendt for hendes gode rådgivning og grundige rejseforslag - og altid med smil.

E-mail: kj@greenland-travel.dk

Jeg har rejst i Grønland, Island og på Færøerne hele mit voksne liv og selvom meget har ændret sig, så er destinationerne fortsat nogle af de mest unikke i verden.