96% af vores kunder vil anbefale os til andre

I 2014 gennemførte vi en undersøgelse blandt vores erhvervskunder. 96 % af alle adspurgte vil anbefale os til andre. Vi indgår partnerskaber med vores kunder og sikrer, at hele processen fra bestilling til rejsen går nemt og enkelt og at den altid lever op til de ønsker, som den enkelte virksomhed, institution eller rejsende har.

Vores kunder er glade for de hurtige svartider, gode råd og altid venlige og effektive rejsekonsulenter.

En af vores kunder siger blandt andet:

"Jeg ved, at jeg kan komme bedst muligt rundt på den mest effektive måde – og billigst. I er super driftsikre – jeg kan regne med jer. I er dygtige og svarer hurtigt tilbage"
(Per Steen Larsen, Pisiffik A/S)

Vi glæder os til at gøre dig til en tilfreds kunde. Tag kontakt til os for en uforpligtende snak om dine muligheder, ønsker og behov.

Tag kontakt til os allerede i dag

Tina Delin Mogensen, HR-chef

Tina er vores HR-chef og underviser også koncernens ansatte i Salg & Service og Safety Always/Just Culture indenfor luftfart. Tina er endvidere en af vores mest berejste medarbejdere både i Grønland og resten af verden.

E-mail: tm@greenland-travel.dk

Jeg har set stort set hele Grønland. I de senere par år har jeg oplevet landet til fods og løbet Polar Circle Marathon ind til Indlandsisen. Det kan jeg varmt anbefale.

Helle Bach, Salgschef, Erhverv

Helle har boet 8 år i Nuuk. Udover at være salgschef for Erhverv i Danmark, er Helle også en del af salgsteamet i København og Aalborg. Mange af vores erhvervskunder nyder således godt af Helles mangeårige erfaring og gode humør.

E-mail: hb@greenland-travel.dk

Jeg holder meget af den direkte kontakt til vores kunder og jeg betragter Grønland som mit andet hjem og har en stor kærlighed til landet og mange af de mennesker, der bor der.

Ida Løvbo, Regnskabsassistent

Ida holder styr på både kreditorer og debitorer og sørger for, at alt bliver betalt til tiden. Har du spørgsmål til en faktura eller et kontoudtog, så vil det med stor sandsynlighed være Ida, du får svar fra.

E-mail: ilo@greenland-travel.dk

En af de store fordele ved mit arbejde er, at jeg får lov til at besøge mine kollegaer og kunder i Grønland. Jeg faldt pladask for Nuuk med den gamle og nye bydel.

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.