Fordele & Services

Specialister i erhvervsrejser til Grønland

 

Spar tid og penge

Som kunde hos Grønlands Rejsebureau har du mange fordele – også dem, du ikke nødvendigvis selv tænker over. Det er ikke svært at sælge en flybillet, men det kræver erfaring og vilje at planlægge effektive forretningsrejser, der sikrer, at du og dine kollegaer får det, som I ønsker det.

Vi har mange års erfaring og ved eksempelvis, hvornår det kan betale sig at købe én type billet fremfor en anden og hvor lang tid, der bør være mellem flyskift mv. for at du som rejsende altid har de bedste betingelser.

Vi er der for dig – altid!

Uanset hvornår du har brug for at kontakte os så er vi indenfor rækkevidde.

Vores vagttelefon er åben 24 timer i døgnet og vi svarer altid på dansk og grønlandsk. Desuden har vores afdelinger i Grønland åbent, når der er lukket i Danmark og omvendt.

Og uden for disse åbningstider kan du altid komme i kontakt med os på vores vagttelefon. Og vi svarer på både dansk og grønlandsk – naturligvis!

NAIA – Spar tid og penge på rejsehåndteringen

Hos Grønlands Rejsebureau tilbyder vi dig som erhvervskunde introduktion i vores online portal NAIA og virksomheden kan selv definere, hvilke rejsepolitikker og regelsæt medarbejderne må rejse efter.

Ved at bruge NAIA online booking kan du selv effektivt, nemt og billigt planlægge, bestille og købe rejser indenfor din virksomheds regelsæt og rejsepolitik.

NAIA giver dig 24-timers adgang til

  Samtlige Air Greenlands ruter

  400 internationale flyselskaber

  Mere end 80.000 hoteller

  30 biludlejningsfirmaer i 190 lande

NAIA er et helt unikt værktøj til at optimere dine rejseydelser og få mest muligt ud af rejsebudgettet!

Fleksibel afregning

Det er nemt at holde styr på virksomhedens rejseforbrug med NAIA og afregningen er fleksibel. I vælger selv om I vil betale med kreditkort, Betalings Service, faktura og bankoverførsel.

Én samlet rejseplan på mail, sms og app

Alle elementer i din rejseplan (fly, hotel og billeje) er samlet i én rejseplan, som du kan få sendt som sms, per mail eller via APP’en check-my-trip. Du har naturligvis også altid adgang til dine rejser via NAIA.

Spar tid og penge med fleksible løsninger

I kan få den løsning, der passer til netop jeres virksomhed, rejsepolitikker og budget. Vi kan bistå jer med at håndtere det administrative. Dermed kan I hurtigt komme i gang og skal ikke bruge interne ressourcer. I kan eksempelvis også vælge at få Grønlands Rejsebureau til at tjekke bookingerne igennem inden billetterne udstedes.

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores online portal.

Forretning handler om et godt netværk

Et godt netværk betyder alt, når udfordringer skal løses, men et godt netværk kommer ikke af sig selv. Hos Grønlands Rejsebureau sætter vi stor pris på langvarige relationer med vores kunder og partnere. Troværdighed og god service er derfor helt naturligt for os.

Vores kunder kender os særdeles godt – og vi kender vores kunder. Hos os er du ikke et nummer i rækken. Når du kontakter os, hvad enten du er en professionel rejseindkøber eller en mindre erhvervsdrivende, så sætter vi den gode service i højsædet.

Vi er en del af Air Greenland koncernen og har udover vores danske kontorer i København og Aalborg også tre kontorer i Grønland. Du finder os i Nuuk, Ilulissat og Sisimiut. Derudover så har vi flere datterselskaber og tætte samarbejdspartnere i hele Grønland.

Vores erfaring og tilstedeværelse over hele landet gør, at du som rejsende kan fokusere på at få det optimale ud af din rejse.

Alle vores erhvervsrejsekonsulenter har en tilknytning til Grønland. Vi er enten født og opvokset der eller også har vi boet der i en længere periode. Det betyder, at vi kender Grønland særdeles godt og den viden og det netværk kommer dig til gode.

Vores kollegaer i vores grønlandske afdelinger har også et stort og lokalt netværk, som kommer dig til gode. Vi er altid opdateret på de grønlandske forhold, trafiksituationen og eventuelle undtagelser, som vi skal tage højde for, når vi planlægger din rejse.

96% af vores erhvervskunder vil anbefale os til andre.

Vi sælger nemlig ikke kun rejser - men også tryghed. Vi er specialister i Grønland og kender landet fra nord til syd. En fokus og viden der giver vores kunder tryghed. Hele vejen.

Har du spørgsmål. Eller ønsker rådgivning. Kontakt en af vores rejsespecialister.

Ønsker du et professionelt erhvervsrejsebureau?  Har du spørgsmål til din erhvervsrejse? Vil du vide mere om vores unikke services? Eller ønsker et konkret tilbud ud fra dine rejsekriterier?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål – fra A til Å.

"Betjening på første klasse og en uforglemmelig rejse med guider i top klasse."

Frederik Lyngholm

Fremragende | 60 anmeldelser
decoration decoration decoration

Kontakt:

+45 33 13 10 11

team@greenland-travel.dk

Adresse:

Wilders Plads 13A, 1.

DK – 1403 København K

Åbningstider:

(mandag-fredag)

Erhvervsrejser: 8:00-16:00

Privatrejser: 10.00-15.30

 

 

facebook logo facebook logo facebook logo
  • Rejsegarantifonden nr. 351
  • ·
  • IATA agent nr. 17 200 606
  • ·
  • CVR nr. 32150756
  • ·
  • Privatlivspolitik