Vores erhvervskonsulenter sidder klar til at hjælpe dig

Vi sidder klar til at rådgive dig i forhold til din næste forretningsrejse. Har du spørgsmål til en kommende rejse eller vil bestille en rejse, så skriv direkte til en af os eller brug formularen i bunden.

Vil du vide mere om fordelene ved at være erhvervskunde hos Grønlands Rejsebureau, så tag også meget gerne kontakt til os.

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse hurtigt og effektivt

Vores erhvervskonsulenter

Tina Delin Mogensen, HR-chef

Tina er vores HR-chef og underviser også koncernens ansatte i Salg & Service og Safety Always/Just Culture indenfor luftfart. Tina er endvidere en af vores mest berejste medarbejdere både i Grønland og resten af verden.

E-mail: tm@greenland-travel.dk

Jeg har set stort set hele Grønland. I de senere par år har jeg oplevet landet til fods og løbet Polar Circle Marathon ind til Indlandsisen. Det kan jeg varmt anbefale.

Helle Bach, Salgschef, Erhverv

Helle har boet 8 år i Nuuk. Udover at være salgschef for Erhverv i Danmark, er Helle også en del af salgsteamet i København og Aalborg. Mange af vores erhvervskunder nyder således godt af Helles mangeårige erfaring og gode humør.

E-mail: hb@greenland-travel.dk

Jeg holder meget af den direkte kontakt til vores kunder og jeg betragter Grønland som mit andet hjem og har en stor kærlighed til landet og mange af de mennesker, der bor der.

Ida Louise Hastrup, Rejsekonsulent

Ida har arbejdet i rejsebranchen en i mange år og tabte sit hjerte til Grønland for år tilbage og hun har boet i Nuuk.

E-mail: ilh@greenland-travel.dk

Jeg sætter stor pris på den gode dialog med mine kunder - både de faste og de nye. Grønland har for altid en plads i mit hjerte efter mange gode år, hvor jeg var bosat i Nuuk.

Billetkontor

Erling Heilmann, Rejsekonsulent

Erling er vores ekspert i at udstede billetter til vores rejsende og taler flydende grønlandsk. Erling er født og opvokset i Nuuk, og har også boet i Ilulissat.

E-mail: erh@greenland-travel.dk

Jeg er ofte i Grønland, da min familie bor der. Jeg holder meget af at tale med vores grønlandsktalende kunder i telefonen - på grønlandsk naturligvis.

Gitte Tabo, Billetkontor

Gitte har erfaring fra både erhvervs -og internet rejsebureauer. I Grønlands Rejsebureau sidder Gitte i billetkontoret, hvor hun tager sig af udstedelse af alle former for dokumenter.

E-mail: gta@greenland-travel.dk

Jeg var været så heldig at opleve Grønland i børnehøjde med mine sønner og det er en oplevelse, jeg varmt kan anbefale til alle forældre.

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.