Vi er hele Grønlands rejsebureau - det forpligter og motiverer

Vi er hele Grønlands rejsebureau - det forpligter og motiverer

Vi tager socialt ansvar

Når du vælger at rejse med Grønlands Rejsebureau, er du garanteret en oplevelse for livet. Naturens uspolerede vidundere venter dig sammen med de gæstfrie grønlændere, som er stolte af at vise dig deres land. Men for at Grønland skal forblive en af de mest fantastiske steder på jorden, er ansvarlighed og omtanke påkrævet.

Grønlands Rejsebureau har altid optrådt samfundsansvarligt og taget vare på vores omgivende samfund. Vi ønsker nu at gå skridtet videre og forpligte os i endnu højere grad til at bygge langvarige og mere formaliserede relationer med andre aktører i Grønland, til fordel for det grønlandske samfund.

Grønlands Rejsebureau er det eneste grønlandsk ejede rejsebureau i Grønland - og samtidig er vi det største rejsebureau med lokal tilstedeværelse i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat. Vi har således vores rødder og fødder solidt plantet i Grønland. Det forpligter, og det motiverer.

Air Greenland, vores moderselskab, tiltrådte ”FN Global Compact” i 2010 som den første grønlandske virksomhed, og Air Greenlands politik for samfundsansvar dækker ikke blot Air Greenland, men også koncernens datterselskaber, herunder Grønlands Rejsebureau. Vi er altså forpligtet, som virksomhed, til at leve op til de ting, som FNs Global Compact dækker over. Global Compact er omfattende og favner blandt andet menneskerettigheder, miljøansvar, anti-korruption etc.

Vi ønsker at gøre en forskel

Vi ønsker at være en aktiv medspiller og bidragsyder til det grønlandske samfund, og vi har derfor valgt, at vi vil lægge en særlig indsats på tre kerneområder, hvor vi kan være med til at gøre en forskel - både for enkeltpersoner og for samfundet som helhed:

  1. Børn & unge
  2. Uddannelse
  3. Køb lokalt

Sponsorater

Ønsker du at søge støtte til et projekt eller en aktivitet, så læs mere på www.greenland-travel.gl/csr. Her finder du information om, hvad vi støtter og hvorledes du kan søge støtte.

Mere information

Ønsker du at læse mere om vores hvad CSR betyder i praksis for Grønlands Rejsebureau, så finder du mere information på www.greenland-travel.gl/csr.