Gode råd om beklædning  og pakkelister

Gode råd om beklædning
og pakkelister

Beklædning på din rejse med Grønlands Rejsebureau

Hos Grønlands Rejsebureau ved vi, at den rette påklædning er en vigtig forudsætning for at få mest muligt ud af din rejse. Vores destinationer lægger op til aktiv ferie i naturen både sommer og vinter og vi har mange års erfaring med, hvad der er godt at medbringe på en rejse.

Uformel påklædning efter lag på lag princippet

Generelt er påklædningen i Grønland uformel og praktisk, og på restaurant er man lige velkommen i jeans og sweater som i jakke og slips. Det samme gælder for Island, Færøerne og vores øvrige destinationer. På de enkelte rejser finder du altid en specifik pakkeliste for netop den rejse. Du får den naturligvis også tilsendt, når du har bestilt en rejse.

Uanset årstid anbefales påklædning efter lag-på-lag princippet, hvor det yderste lag skal være vand- og vindtæt. Om sommeren kan både shorts og kortærmet t-shirt være bekvemt, men husk altid også sweateren og de lange bukser, da vejret er omskifteligt.

Beklædning kan både være smart og praktisk

Hvis du har spørgsmål til beklædning og skal ud og købe nyt, så kan vi anbefale dig at tage kontakt til Friluftsland, der kan give dig råd og vejledning. Friluftsland har et stort udvalg i smart og praktisk beklædning, der kan bruges hele året og til hverdag og på rejse. Kvalitetstøj, der både holder og fungerer. Friluftsland har butikker i store dele af landet og en fin webshop.  

Rabat med Grønlands Rejsebureau

Når du rejser med Grønlands Rejsebureau, får du 10 % rabat på køb af tøj og udstyr i Friluftsland (gælder ikke i forvejen nedsatte varer). Når vi sender dig dine rejsedokumenter, får du samtidig en rabatkupon, som du både kan benytte i en fysisk butik og i deres webshop.

Friluftsland har ni spændende butikker i Danmark (3 i København og de øvrige i Aarhus, Aalborg, Odense, Kolding, Lyngby og Roskilde). Du kan se deres store sortiment her.

Pakkelister

Under hver rejse finder du en pakkeliste som passer specifikt til den rejse. Herunder finder du vores generelle pakkelister for rejser til Grønland, Island og Lapland. Nogle rejser stille større krav til beklædning og udstyr end andre, og det fremgår af vores pakkelister. Pakkelisterne er herunder er forholdsvis generelle.

Pakke lister Grønland

Pakkeliste til sommerrejse i Grønland

Pakkeliste til efterårsrejse i Grønland

Pakkeliste til vinterrejse i Grønland - med dagsudflugter

Pakkeliste til vinterrejse i Grønland - med længere slædeture

Pakkeliste til trekkingtur i Grønland

Pakkelister Island, Antarktis og Svalbard

 

Guide til Grønland

Få denne rejseguide, hvor vi præsenterer dig for de populære muligheder i Grønland og for nogle brugbare praktiske tips til at vælge en rejse til Grønland.

image description

Du vil fremover få tilsendt spændende rejseinspiration på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig.

 

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.