whale aasiaat

Forår i Grønland

Fold galleri ud full arrow

Forår i Grønland

I Grønland er det forår i maj. Sådan cirka. Nogle gange skal man nærmest bare blinke med øjnene, og så er man gået glip af foråret i Grønland, for overgangen fra vinter til sommer er rigtig kort. 

Forår i Grønland
Foto: Ole J. Petersen - Visit Greenland

Alle ved, der er masser af vintersne i Grønland, og når solens stråler begynder at blive varme nok, forvandles sneen naturligt nok til vand. Glæd dig til at se, hvad vand kan gøre ved sne. Den skaber de mest forunderlige og vidunderlige formationer. Vandet smelter broer under snedyngerne, det risler ned ad bakkerne, og i alle små sprækker skabes der små vandstrømme, der funkler noget så fantastisk i solens stråler. 

Istapperne hænger meterlange fra hustagene, og selvom det kan være irriterende med vandpytterne, er det altid skønt at se børnenes glæde over selvsamme, når de hopper skrigende og sprøjtende rundt i dem. 

Der er ikke mange turister i Grønland i foråret, og det er faktisk lidt synd, for det kan være en fantastisk tid at komme på. Dagene er allerede nu meget længere end i Danmark, men du kan stadig opleve nordlys, for himlen er stadig mørk om aftenen.  

Guide til Grønland

Få denne rejseguide, hvor vi præsenterer dig for de populære muligheder i Grønland og for nogle brugbare praktiske tips til at vælge en rejse til Grønland.

image description

Du vil fremover få tilsendt spændende rejseinspiration på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig.

 

POPULÆRE REJSER TIL GRØNLAND

Prøv vores Tripfinder og find din drømmerejse til Grønland

Vælg hvad du vil opleve og få rejseforslag

Prøv Trip Finder

Har du brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din rejse eller brug for råd og vejledning.