Find din drømme rejse til Grønland med Trip Finder

Find din drømme rejse til Grønland med Trip Finder. Du får rejseforslag baseret på dine interesser og ønsker. Søg på rejser med hundeslæde, Indlandsisen, nordlys, hvaler og ikke mindst kæmpe isbjerge i Grønland. Du kan også søge på rejser med forskellig overnatningskomfort, sværhedsgrad og med eller uden rejseleder.

Brug favoritlisten til at holde styr på dine favoritter. Du skal blot klikke på hjertet og så lander rejsen på din favoritliste. Finder du ikke den rejse til Grønland, du drømmer om, så kontakt os. Vi kan vejlede dig og skræddersy din rejse.

  • Hundeslæde Hundeslædeture i Grønland December - april
  • Nordlys Verdens bedste nordlys finder du i Grønland Oktober - april
  • Hvaler Kom helt på tæt på gigantiske hvaler Juni - august
  • Isbjerge Oplev enorme isbjerge og kælvende gletsjere Hele året
  • Indlandsisen Sæt fødderne på Indlandsisen Hele året
Hundeslæden er selve symbolet på Grønlands vinter. Du kan prøve at køre hundeslæde fra få timers udflugter til flere dages miniekspedition. Sus afsted i rasende tempo og nyd stilheden i det snedækkede landskab, mens du er iklædt sælskindstøj fra top til tå. Rejserne herunder giver alle mulighed for hundeslædekørsel. De ideelle måneder er fra december til april.
Nordlysets farvespil har alle dage næret fantasien. Ifølge et inuit-sagn, så er det ånderne, der spiller bold med et hvalroskranie, når nordlyset danser rundt på himlen. Du kan opleve verdens bedste nordlys i Grønland, og vi kan næsten garantere dig, at du ser det på en af rejserne herunder. Grønland har de bedste forhold for at se nordlys. De ideelle måneder for nordlys er oktober til april.
Der er gode muligheder for at se hvaler på en rejse i Grønland. Hele 15 hvalarter findes der regelmæssigt i de grønlandske farvande, og der er store chancer for at få et glimt af dem. I sommerhalvåret er det som regel pukkelhvalen, vågehvalen og finhvalen, og om vinteren er der tre hvalarter, som overvintrer i Grønland, nemlig hvidhvalen, narhvalen og grønlandshvalen. Juni - August er de absolut bedste måneder at se hvaler i.
Få steder i verden kan du opleve imponerende gletsjere og gigantiske isbjerge som i Grønland. En af de største attraktioner i Grønland er Ilulissat isfjord i Diskobugten. Der findes dog også andre steder med samme muligheder - især er Østgrønland et fantastisk sted med dybe fjorde fyldt med gletsjertunger og kæmpe isbjerge. Du kan komme tæt på både isbjerge og gletsjere hele året rundt.
Du kan opleve Indlandsisen på nært hold flere steder i Grønland, men det absolut bedste sted er i Kangerlussuaq, første stop på flyrejsen fra København. Her kan du tage med en meget populær udflugt ind til selve kanten af isen. Du kører næsten helt ind til kanten, men må gå de sidste 10 minutter, før du kan stå med fødderne solidt plantet på selveste Indlandsisen. Det er helt ufarligt og kræver ikke særudstyr. Du kan opleve isen hele året.
Disse rejser er ledsaget af en af vores erfarne rejseledere, som alle har et indgående kendskab til Grønland. Du får det lille ekstra og især sørger rejselederne for, at du opleveler bygder og steder, som kræver lokalkendskab. Dette er rejserne for dig, der vil koncentrere dig udelukkende om at opleve og lade andre om det praktiske.
Vores meget populære rejser, hvor du selv kan tilpasse indholdet af dagene ved valg af udflugter og aktiviteter. Overnatning er komfortabel, ofte på hotel eller på lodge, afhængig af udbud på stedet og dit eget valg. Disse rejser er på individuel basis med lokalguider til rådighed. Der er en stor grad af frihed og fleksibilitet på disse rejser.
Explorer Rejserne er ekspeditionslignede rejser med skib, som vi tilbyder i samarbejde med Hurtigruten. Vi sejler til fjerne og ofte ufremkommelige egne og kommer tæt på stederne og går i land ved hjælp af små zodiacs (gummibåde). Du kan forvente naturoplevelser af en helt særlig kaliber på disse rejser og naturligvis høj komfort og god mad ombord på skibene. Rejserne er altid ledsaget af rejseledere med stor viden om stederne.
Miniferier til Grønland er en populær måde at få rigtig mange oplevelser på kort tid. Så snart du lander i Grønland kan oplevelserne begynde. Du kan nå at opleve rigtig meget, køre hundeslæde, se nordlys, stå på Indlandisen, se de gigantiske isbjerge eller opleve den gæstfrie befolkning. Du kan flyve direkte fra København eller du kan kombinere en rejse i Island med et kort ophold i Grønland.
Hører du til en af dem, der vil mere end din krop kan klare, så har vi her udvalgt nogle rejser, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med oplevelserne, men hvor der er lagt vægt på, at det skal være så lidt strabadserende som muligt. Der er så få udpakningerne som muligt, I bor komfortabelt med eget bad/toilet, og der er kort vej til restaurant og spisemuligheder og transport i busser til og fra udflugter.
Dette er vores mest solgte rejser. Alle kan deltage og få store oplevelser. Du kan i høj grad selv tilpasse sværhedsgraden på disse rejser ved tilvalg af udflugter og egne dagsvandringer. Overnatning er på hotel eller tilsvarende, afhængig af hvad der er muligt i de enkelte byer.
På disse rejser er der lagt op til aktive oplevelser for dig, der godt kan lide at vandre eller trave en tur og gerne med dagtursrygsæk og kaffe på termokanden. På disse rejser overnatter vi på en kombination af hotel og på lodges/vandrehjem i de mindre bygder. Rejser i denne sværhedsgrad fås både med en af vores erfarne rejseledere i små grupper, eller på egen hånd med lokalguider.
Dette er rejserne for dig, der godt kan lide at bruge dig selv og komme helt derud, hvor ingen andre kommer. Rejserne i denne kategori er enten sommerrejser med spektakulær vandring eller mini hundeslædeeksepedition om vinteren. Du kommer helt tæt på naturen og de lokale på disse rejser. Rejserne kræver at du er i almindelig god form.