Rejsebetingelser for rejser med Grønlands Rejsebureau

Rejsebetingelser for rejser med Grønlands Rejsebureau

Rejsebetingelser

Vi anbefaler og forventer, at du læser vores rejsebestemmelser.
- så ved du, hvad der gælder før, under og efter din rejse.

>> Print eller læs rejsebetingelser

Gebyrer for betaling med betalingskort
Ved betaling med udenlandske betalingskort opkræver vi et gebyr på op til 3,75 % af det opkrævede beløb, fordi NETS opkræver dette af os. Det samme gør sig gældende for diverse danske betalingskort, hvor der pålægges et gebyr på 1,25%. Ved brug af Dankort opkræves et mindre gebyr. De aktuelle beløb fremgår, når du i betalingsvinduet vælger det ønskede betalingskort.

Dankort
1,45 kr. + 0,10 % af beløbet
(ca. 20 kr. for beløb på 20.000 kr.)

Dansk udstedte kort
MasterCard/Maestro/VISA 1,50%
American Express 1,25%

Udenlandsk udstedte kort
MasterCard/Maestro/VISA 2,95%
American Express/JCB 3,75%

Fakturagebyr
Hos Grønlands Rejsebureau er fakturagebyr indregnet i prisen for vores færdige pakkerejser. På individuelt tilpassede rejser opkræves et separat fakturagebyr på 95 kr. Det fremgår af din faktura.

Ekspeditionsgebyr - book online og spar ekspeditionsgebyr
Ved rejser som bookes online pålægges ikke ekspeditionsgebyr. Bookes samme online rejse telefonisk eller ved personlig betjening opkræves et gebyr på 200 kr. pr. ordre. Dette ekspeditionsgebyr bortfalder naturligvis, hvis rejsen ikke kan bookes online.

Forsendelsesgebyr
Faktura og rejsedokumenter fremsendes pr. mail. I fald du som kunde ønsker at modtage faktura eller rejsedokumenter med posten, opkræves et ekspeditions- og forsendelsesgebyr på 175 kr.