julemand på isen

Find julemanden i Grønland

Fold galleri ud full arrow
 • Destination Grønland
 • Rejsetype Med rejseleder
 • Afrejse fra København
 • Varighed 4 dage
 • Pris pr. person fra 9.225 DKK
Tilføj til favoritter

Find julemanden i Grønland


På denne sviptur til Grønland er børnene i fokus, så du kan godt forberede dig på at træde lidt i baggrunden og finde legebarnet i dig selv frem. Julemandsturen er blevet en bestseller. Det er nemlig 11. år i træk, at vi giver dig og din familie chancen for at tage forskud på julen med et ægte grønlandsk juleeventyr.
 
Den ’rigtige’ julemand er i fuld gang med at forberede årets højdepunkt: December måned med alt hvad dertil hører – godt hjulpet til af sine nissepiger! Tag med på jagten efter julemanden midt i den store grønlandske natur i området omkring Kangerlussuaq til 4 dejlige dage med Indlandsis, nordlys, moskusokser slædehunde og masser af leg i sneen.

 

"Vi havde en super dejlig guide, og vi fik en fin forplejning og mange dejlige oplevelser. Det var afslappende og hyggeligt. Børnene morede sig sammen, og mormor her måtte knibe sig selv i armen - hvor var det herligt at se sit barnebarn i firhjulstrækker, på hundeslæde, finde julemand, juleklippe og skovle sne..... en 5 årig der siger 'jeg bliver ked af det, når jeg kommer hjem, for så slutter vores eventyr'." Helle Schmidt Christensen, Deltager med barnebarn på julemandsturen
Find julemanden i Grønland

Rejseprogram

Dagsprogrammet på denne rejse tager udgangspunkt i masser af leg og hygge – både ude i den grønlandske vinter og inde i varmen. Kælketure, grill i sneen, se efter vilde dyr og jagt efter julemanden er blot noget af det, du kan opleve på denne rejse til Grønland.

 • Dag 1 Fly København-Kangerlussuaq, julemandsjagten begynder

  Der er sørget for både tegnefilm og børnemenu i flyet, så der er lagt op til hygge i børnenes tegn på den 4 timer lange flyvetur fra København til Kangerlussuaq. Efter ankomst i Grønland bliver vi kørt til vandrehjemmet, hvor vi spiser frokost og tager af sted for at lede efter julemanden. Der er samtidig mulighed for, at vi møder både moskusokser og rensdyr på vejen. Vi kan ikke love det, men hvis alle krydser fingre, lykkes det måske.

  De grønlandske slædehunde står klar i hundegården og venter på, at fjorden fryser til, og de bliver selvfølgelig også glade for vores besøg.  Hjemme i lejren er der dækket op til julehygge med æbleskiver og varm kakao. Efter et velfortjent aftensmåltid er trætheden nok ved at melde sig på grund af den 4-timers tidsforskel. Men er du blandt dem, der holder ud, kan du være så heldig at opleve det dansende nordlys på den mørke og frostklare aftenhimmel. Og måske får du også øje på Rudolfs næse, der lyser i mørket!

  image
  info Der er plads til masser af skæg og ballade, mens vi leder efter julemanden.
 • Dag 2 Ønskesedler - leg - hygge

  Tidsforskellen gør det nemt at stå tidligt op, for nogen måske meget tidligt, så vi sørger for, at der er morgenmad og kaffe til de friske! Der er dog mulighed for at vente med morgenmad til kl. 7, hvor det stadig er mørkt udenfor. Hvis vi ikke tager fejl, er flere børn allerede ude i sneen med kælken på dette tidspunkt!  

  Dagen i dag står helt i børnenes tegn og rigtig vinterhygge. Vi kælker og griller i det fri og nyder den kolde friske frost. Der er mulighed for at gå sig en tur på egen hånd og ligeledes nyde dagen indendøre. Og så er nissepigerne selvfølgelig klar til hygge dagen lang! Vi skriver ønskesedler til julemanden, som selvfølgelig afleveres i den store, røde postkasse. Vi holder naturligvis øje med julemanden, for man kan aldrig vide, hvor han dukker op. Vi er jo i hans helt eget land!

  image
  info Vi skal selvfølgelig også skrive ønskesedler til julemanden og putte dem i hans store, røde postkasse.
 • Dag 3 Indlandsisen - julemanden i sigte?

  Målet for i dag er stadig at finde julemanden, og mon ikke det lykkes i dag?

  Varm kakao og medbragte madpakker nydes under turen til den fantastiske Indlandsis. Køreturen varer et par timer, og undervejs kan vi nyde det smukke landskab med fjelde helt klædt i hvidt. En fantastisk oplevelse for børn og voksne! Og husk at kigge efter spor i sneen! Det kan også være, vi ser både moskusokser, rensdyr, sneharer og polarræve, ja og så den lille røde hue…. 

  Vi kan selvfølgelig ikke afsløre, hvad der helt præcist sker, men vi lover, at det ikke går stille for sig. Men noget skal jo være overladt til fantasien, for hvad er et juleeventyr uden overraskelser? Dagen afsluttes på ægte julemanér! 

  image
  info Mon det er i dag, vi finder julemanden?
 • Dag 4 Fly Kangerlussuaq - København

  Det er tid til at vinke farvel til julemandens land. De friske når måske en tur i sneen, inden vi kører hen til lufthavnen og flyver hjem til København, hvor vi lander om aftenen – trætte og glade efter nogle herlige dage. 

  Der tages forbehold for ændringer i programmet.

  image
  info Guiden på julemandsturen står gerne til rådighed som slædefører.

Datoer & pris

Afrejse Overnatning Garanteret afrejse Pris pr. person Status
18-11-2016 Dobbeltværelse, Old Camp 9.225 DKK 11 Værelser Bestil rejsen
18-11-2016 Enkeltværelse, Old Camp 10.225 DKK 3 Værelser Bestil rejsen
Læs mere om overnatning
Info Barn (2-11 år) koster 8.225 DKK i delt dobbeltværelse med voksen.
Opredning er desværre ikke muligt, så ved to voksne og et barn, skal der reserveres et enkeltværelse og et dobbeltværelse. Barnepris gælder fra barnets fyldte 2 år og indtil barnet fylder 12 år.
Flytider (lokaltid): Udrejse fra København kl. 9.15 og hjemrejse med ankomst i København kl. 20.00.
Venligst bemærk at flyselskabet kan ændre afgangstiderne. Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere.

Inkluderet i rejsen

Inkluderet i rejsen

 • fly
  Fly og transport

  Fly København - Kangerlussuaq t/r
  Transfers

 • overnatning
  Overnatning

  3 nætter på Old Camp (delt bad/toilet)

  Læs mere om overnatning
 • måltider
  Forplejning

  Helpension (ekskl. drikkevarer)
  Mad og drikke på flystrækningen København - Kangerlussuaq t/r med Air Greenland

 • andet
  Andet

  Fuldt udflugtsprogram på jagt efter julemanden
  (Opdateret program sendes 2 uger før afrejse)
  Udflugt til Indlandsisen Punkt 660
  Tur for at lede efter julemandens rensdyr/tundra safari
  Leg i sneen med kælke
  Julehygge og juleklip
  Rejseleder
  Gave til børn, værdi 200 kr.
  Håndklæder og sengetøj på vandrehjem
  Bidrag til Rejsegarantifonden
  Alle skatter og afgifter

Ikke inkluderet

Rejseforsikringer

 • Kontakt din rejsespecialist

  Peter Simonsen

  Peter har boet i Grønland og haft sit eget udflugtsfirma i Ilulissat. Peter har rejst landet tyndt. Du kan altid få rådgivning i valg af rejse og svar på spørgsmål om stort og småt af Peter. Peter er derudover specialiseret i rejser til Kiruna i Lapland.

 • Pakkeliste til din rejse

  Den rette påklædning er vigtig for en god rejse. Brug vores vejledende pakkeliste, når du pakker kufferten. Og tøv ikke med at spørge os om gode råd.